Nieuwe rolluiken maar ook renovatie van uw oude exemplaren! ADZ, uw rolluikenspecialist!

Voor rolluiken in de provincie Antwerpen kiest u natuurlijk voor ADZ.

Het nuttige met het aangename combineren, het zekere voor het onzekere nemen? Rolluiken bieden u comfort en veiligheid. Sterke geleiders, lamellen met zichtvenster en ventilatieprofiele, het is allemaal mogelijk met Verano rolpoorten!

JARENLANG PLEZIER
Rolluiken die jarenlang storingsvrij werken? De rolpoorten van Verano lopen niet vast, zijn ongevoelig voor stof en vocht door roestvrije industrielagers en zorgen voor stabiel op- en afrollen.

RUIM AANBOD
ADZ
verdeelt de professionele rolluiken van Verano en biedt een ruime waaier aan kleuren aan. Bovendien zijn er ook verschillende soorten materialen om uit te kiezen: van pvc tot aluminium en isolatie. Verano ontwikkelde ook de Vision Door van 5 mm transparant polycarbonaat die kraswerend is. Ideaal voor etalages en bales of recepties.

Andere voordelen van de Verano rolluiken

  • inbraakwerend
  • geluidwerend
  • isolerend
  • vochtwerend
  • zonwerend
  • privacy

ADZ renoveert bovendien ook uw oude rolluiken. Zo vernieuwen ze de as, halen het oude lint eruit en voorzien ze uw rolluik van een motor. U heeft dan de keuze om de rolluik te bedienen met schakelaar of RTS afstandsbediening.

Kies vandaag nog voor uw veiligheid en comfort: bezoek de toonzaal van ADZ in Wilrijk (Antwerpen) en laat u bijstaan met professioneel advies!

ADZ, uw verdeler voor Verano rolluiken in Antwerpen!

We bellen u op!