De zon, natuurlijke bron van vitamine D, en toch houden we haar soms liever buiten. Verano zonnewering, Belgische kwaliteit en professioneel geplaatst met ADZ!

Voor zonnewering in de provincie Antwerpen kiest u natuurlijk voor ADZ uit Wilrijk.

ADZ heeft al jaren ervaring in de sector en helpt u met het kiezen van de juiste zonnewering! Bovendien mag u zeker zijn van een professionele plaatsing door onze vakmannen!

UITGEBREIDE TOONZAAL
In de toonzaal van ADZ in Wilrijk (Antwerpen) kan u de verschillende zonneweringen met uw eigen ogen komen ontdekken: screens, terrasoverkappingen, markiezen, knikarmschermen, verandazonwering, ...

Verano geeft 5 jaar garantie op haar producten (mits de instructies van montage, gebruik en onderhoud worden opgevolgd). Dat maakt Verano een betrouwbare keuze voor uw zonnewering.

MANUEEL OF AUTOMATISCH
De zonneweringen van Verano zijn uitgevoerd met een soepel mechanisme  met draaistang, maar ook automatisatie is mogelijk. Bovendien kan u kiezen voor extra’s zoals een tijdklok, zon- of windautomaat. Bij die laatste opent of sluit uw zonnescherm zich automatisch naargelang de weersomstandigheden. De mogelijkheden zijn eindeloos en op maat van uw leven!

Kom vandaag nog een kijkje nemen in onze toonzaal en laat u bijstaan door ons professioneel advies.

ADZ en Verano, uw topcombinatie voor zonnewering in Antwerpen!

We bellen u op!